Ryddesalg på sykkelbutikken

Man kan gjøre noen fantastiske kupp dersom man er litt smart og har tålmodighet. For nå og da må forhandlerne få oversikt på alle varene sine og rydde opp slik at de kan ta inn nye varer. Ofte kombinerer en sykkelforhandler sykkel og ski, for da kan de holde driften i gang hele året. Og skiutstyr er ofte billigst på våren og sommeren, mens sykkelutstyr ofte er billigst på høsten og vinteren. Da vil de sette opp et stort ryddesalg. Her kan man finne utrolig gode kjøp dersom man er tidlig ute og har en smule flaks.

640px-Cycle_Style_Event_Auckland_2010_IISå når sykkelsesongen går på hell, og snøen er ventet i ankomst, så må forhandleren være effektiv og smart. Jo fortere de kan få ut syklene og resten av sommer-varene, jo enklere og billigere blir det å omstille seg på vintersesongen. Dermed er det ikke noe tap for selgeren at resten må gå til rabatterte priser. For det blir en vinn-vinn situasjon som alle kan dra nytte av. Og det kan være kjekt å vite at når sykkelsesongen kommer tilbake om noen måneder, så er det en ny sykkel som skal ut å rulle på veiene.

Sommer og vinter

Sommeren kommer og vinteren går, slik er det år etter år, og en forhandler som har holdt på i gamet en stund kjenner reglene og hva som må til. Det er dumt å bli sittende inne med masse usolgte varer, som de ikke får levert tilbake til leverandøren. Det blir tap for butikken. For til neste sesong kommer det nye modeller, nytt utstyr og da vil folk ha det aller siste av det de kan få. For det er stadig en utvikling i teknologi og nye materialer som benyttes, slik at har man det siste av det beste, så vil man ha et forsprang på konkurrentene sine, enten det er i sporet, på veien, eller som sykkelforhandler blant mange forhandlere.