Sykkelfans elsker dem

Sykkel-eksperten hersker på internett. Her legger han informasjon og nyheter om de ulike merkene, nye varer og salg som er i vente. Ved å utvide til nettbutikk kan han nå ut til flere lesere og kunder. Det er allerede mange som bruker den fysiske butikken, hvor man kan møtes for en prat om sykkel og alt det innebærer, eller få fikset sykkelen før vårens mange turer.
Med enkle tips og triks, har man fått en fantastisk nettside, der varene har blitt plassert på en ny måte og hvor man kan bla i ulike kategorier ved å velge en av tastene. De har et godt samarbeid med andre bedrifter både i bygda og verden forøvrig, og derfor vil idrettslag og foreninger dra nytte av å bruke denne butikken sine fantastiske priser og gode kundeservice. En slik forankring som denne bedriften har til lokalmiljøet er også med på å holde oppe populariteten ellers.

Her kan man gjøre kupp

For her kan man gjøre kupp på kvalitetsprodukter. Og er man i tvil, er det bare å kontakte butikken i deres egne lokaler eller via e-post eller telefon. Da vil man få prate med en av de ansatte som kan fortelle om alt innenfor sykkelsporten. Det er både enkelt og hurtig å handle fra nettbutikken, og da handler man like trygt som over disk.

Med en vennlig tone og alltid et smil på lur, har forhandleren gode skussmål fra kundene sine. Stort engasjement og høy kompetanse på alt man lurer på, hjelper faste og nye kunder hver eneste dag. Og er man på rett plass til rett tid, kan man stikke av med et kupp.